(2017-12-12) Vi rekryterar nu tre nya medarbetare, alla med sista ansökningsdatum den 2018-01-14. Här kommer vi hålla dig uppdaterad om hur rekryteringsprocesserna fortlöper. Observera att utvärdering av kandidater kommer att ske löpande.

(2018-01-12) Vi har tyvärr haft tekniska problem med vår e-mailserver och förlänger därför ansökningstiden för nedanstående tjänster till och med måndag den 15 januari. Ring oss gärna under måndagen om du haft problem med att skicka in din ansökan.

(2018-01-19) Ansökningtiden har nu gått ut och vi jobbar just nu med att gå igenom alla ansökningar. Tack för ert intresse för dessa tjänster. Vi återkommer inom kort med besked till er om ni kommer att kallas till intervju, eller inte.


 

logo

 

Nordic Biomarker står för spetskompetens inom koagulationsdiagnostik. Vår produktportfölj, baserad på egen forskning och utveckling, växer och vi servar OEM-kunder runt om i världen med skräddarsydda lösningar och teknisk support. Vi har haft god tillväxt varje år sedan starten 2007, och 2016 omsatte vi 49 MSEK. Vi är idag 18 anställda och huserar i fräscha lokaler på Umestan Företagspark i Umeå. Utmärkelser som Technology Fast 50 tre år i rad, Vinnare på Umeågalan vid tre tillfällen, senast som årets tillväxtföretag, gör att vi är extra stolta att välkomna nästa medarbetare.

 

 

 

Order- och logistikkoordinator

 

 

 

Tycker du om att ha en central roll med många internationella kontakter? I rollen som order- och logistikkoordinator på Nordic Biomarker kommer du att arbeta med ordermottagning, leveransplanering och utleverans samt transportdokumentation. Vidare hanterar du administrativa uppgifter som säljstöd och kommunicerar dagligen med människor såväl internt som externt samt löser olika situationer kopplat till beställningar och leveranser. Kundbasen är internationell och kundkommunikation sker främst via e-post på engelska.

 

Som person är du strukturerad, noggrann och trivs i en blandad roll. Du har stort kundfokus och kan på ett bra sätt representera företaget både internt och externt. Vi ser även att du är en god kommunikatör och har bra samarbetsförmåga. Ansvarstagande är viktigt, då slutprodukterna används på sjukhus för diagnostik av patienter.

 

Vi söker dig som har relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi/marknad, logistik eller liknande, gärna med ett par års erfarenhet av orderhantering och logistik. Goda språkkunskaper i engelska och svenska är ett krav. Naturvetenskapligt gymnasium eller övriga naturvetenskapliga kurser anses meriterande, samt erfarenhet av affärssystem och arbete inom ISO-certifierade företag. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

 

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Skicka din ansökan senast den 14 januari till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Hit kan du även skriva för att ställa frågor. Du kan också ringa Key Account Manager Anna Öberg (090 – 690 45 04) eller VD Rikard Rodén (090 – 71 86 01). Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

 

 

 

Laboratorieingenjör med fokus på cellodling

 

 

 

Som medarbetare inom cellodlingen kommer du att arbeta med produktion av våra antikroppar. Huvudsakliga arbetsuppgifter är cellodling, proteinrening, flödesfiltrering, lösningsberedningar och allmänt laboratoriearbete.

 

Det är viktigt att du har god erfarenhet av steriltekniskt arbete och ett par års erfarenhet av laboratorie-/produktionsarbete med cellodling och proteinrening. Du skall vara strukturerad och noggrann och trivas med praktiskt arbete i laborativ miljö.

 

Du ska ha goda språkkunskaper i engelska och svenska, både i tal och (framförallt) i skrift. Du har goda datakunskaper inom Windows och Office-paketet.

 

Vi tror att du har naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning inom kemi eller molekylärbiologi. Erfarenhet från arbete i laboratoriemiljö och storskalig cellodling är meriterande. Erfarenhet av arbete i kvalitetsledningssystem, t.ex. ISO 13485, är även det meriterande.

 

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Skicka din ansökan senast den 14 januari till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Hit kan du även skriva för att ställa frågor. Du kan också ringa Produktionschef Erik Frisendahl (090 – 690 45 05) eller VD Rikard Rodén (090 – 71 86 01). Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.

 

 

 

Laboratorieingenjör med fokus på kvalitetskontroll

 

 

 

Som en del i vårt QC- och Applikationsteam kommer du att arbeta med att säkerställa att våra produkter och processer klarar uppsatta krav. I arbetet ingår dels kvalitetskontroll av råvaror, intermediat och slutprodukter och dels valideringar och verifieringar av olika produktionsprocesser.

 

Du kommer huvudsakligen arbeta i en laboratoriemiljö med att säkra att de produkter vi tillverkar fungerar tillfredställande, så att de ger korrekta värden när de sedan används för patientdiagnostik på sjukhusen. Det är därför väldigt viktigt att du är noggrann i ditt arbete, att du kan rapportera dina resultat på ett professionellt sätt och att du kan formulera dig väl. Detta både på svenska och engelska då rapporter kan komma att kommuniceras både internt, till kund eller till myndighet. Det är även önskvärt att du är strukturerad, att du trivs med att arbeta självständigt och med att själv planera ditt dagliga arbete.

 

Vi tror du har en naturvetenskaplig eller teknisk högskoleutbildning inom kemi eller molekylärbiologi, alternativt att du är utbildad biomedicinsk analytiker. Erfarenhet från arbete i laboratoriemiljö och/eller med koagulationsdiagnostik är meriterande. Erfarenhet av arbete i kvalitetsledningssystem, t.ex. ISO 13485, är även det meriterande.

 

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Skicka din ansökan senast den 14 januari till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Hit kan du även skriva för att ställa frågor. Du kan också ringa Kvalitetskontrollsansvarige Tobias Lundmark (090 – 690 45 10) eller VD Rikard Rodén (090 – 71 86 01). Tillträde till tjänsten enligt överenskommelse.