(2018-04-11) Vi rekryterar nu en kvalitetskontrollant. Här kommer vi hålla dig uppdaterad om hur rekryteringsprocesserna fortlöper.

(2018-04-19) Vänligen notera att det är relativt kort ansökningstid på denna annons. Vi hoppas vara klara med denna rekryteringsprocess innan sommaren. För att det skall gå ihop med våran planering är därför sista ansökningsdag är 1 Maj.

(2018-04-25) På grund av tekniska problem med publicering av annonsen på arbetsförmedlingens platsbank så har vi valt att förlänga ansökningstiden till den 6 Maj! Vi ser gärna att ansökningar kommer in snarast möjligt dock då planen fortfarande är att tillsätta tjänsten innan sommaren.

(2018-05-08) Ansökningstiden har nu gått ut för annonsen. Tack till alla ni som har sökt. Vi har börjat våran process och allt eftersom vi börjar solla bland ansökningarna skall vi försöka att medela er snarast möjligt. Efterson mängden ansökningar glädjande nog har överskridit våra förväntningar så kan detta ta lite tid. Vår ambition är att börja kalla till intervjuer 21/5 till 2/6.

(2018-05-18) Vi fortsätter våran process. Den första genomgången är gjord och en del av er har fått svar från oss. Till er som inte har det så ber jag om ursäkt. Antalet relevanta ansökningar har varit så stort så att det tar längre tid än vi tänkt oss.

(2018-06-18) Nu har nästan alla sökande fått återkoppling samt att vi har gjort första omgången intervjuer. Nästa steg i processen är att de kandidater vi väljer att fortsätta med skall göra ett personlighetstest och ett logiktest. Har ni fortfarande inte hört något så är det för att ni fortfarande kan vara relevanta kandidater!

(2018-07-03) Tjänsten är nu tillsatt; tack än en gång till alla sökande


 

Nordic Biomarker söker kvalitetskontrollant till QC- och applikationsavdelningen

Om företaget:

Nordic Biomarker utvecklar, tillverkar och säljer reagens för koagulationsdiagnostik. Vi är 20 anställda som alla sitter i ljusa och rymliga lokaler i Umestans Företagspark i Umeå.

Arbetsuppgifter:

Som kvalitetskontrollant på Nordic Biomarker arbetar du med att kvalitetssäkra råvaror och färdiga produkter. Detta innebär bland annat att tillverka mindre partier av våra produkter för att säkerställa att vi har rätt råvaror, att assistera produktionsavdelningen med analyser vid tillverkning av våra produkter och att kontrollera att sagda produkter håller den goda kvalitet som utlovas. Mycket av arbetet sker i laboratoriemiljö, där fokus ligger på noggrant arbete enligt uppsatta rutiner.

QC- och applikationsavdelningen har ett tätt samarbete med företagets övriga funktioner. Vi är en stödavdelning som bistår med analyser, kundsupport, produktkunskap och mycket annat. Detta innebär att arbetsuppgifterna kommer vara varierande, men ställer också höga krav på dig som anställd.

Rutinarbete växlas med arbete i utvecklingsprojekt samt att fungera som stöd för vår marknadsavdelning. Du kan t ex komma att stödja våra applikationsutvecklare när de anpassar vårt reagens till nya plattformar eller vår forskningsavdelning vid utveckling av nya reagens.

Detta är en junior tjänst med utvecklingsmöjligheter mot t.ex. produktspecialist eller applikationsutvecklare utifrån uppvisad kompetens.

Personliga egenskaper:

Som person är du självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare, visar prov på planeringsförmåga och levererar resultat i tid.

Utbildning och erfarenhet:

Vi söker dig som är nyexaminerad med bakgrund inom biokemi eller kemi, t.ex. som biomedicinare, biomedicinsk analytiker, civilingenjör i bioteknik/kemi, kemist eller liknande.

Tidigare erfarenhet från arbete i laboratoriemiljö och arbete i kvalitetsledningssystem (ex ISO 13485, GMP/GLP eller ISO 9001) är meriterande men inget krav.

God datorvana med kunskaper i Officepaketet.

Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Ansökan:

Skicka din ansökan till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så snart som möjligt och senast den 6 Maj. Ansökan ska innehålla personligt brev, CV, betyg samt eventuell annan relevant information. Skriv gärna en rad om vart du fick information/hittade tjänsten!

Frågor:

Frågor via e-post ställs till This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Det går också bra att ringa avdelningsansvarig Tobias Lundmark (090 – 690 45 10) eller VD Rikard Rodén (090 – 71 86 01).

Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse, men önskvärt är 1 september.